Välkommen på webinar

Tillbaka på jobbet - jobba smart och behåll semesterlugnet

  • Datum: 25 aug 2022
  • Tid: 08.30-09.15
  • Plats: Youtube

  • Webinaret kommer spelas in och kommer att kunna ses i efterhand av dig som anmäld. 

 

backtowork_dates

Att vi behöver semester för att återhämta oss råder det ingen tvekan om. Men att komma tillbaka till jobbet kan kännas tufft för många och känslor som ångest, nedstämdhet och stress är vanligt. Även för de som trivs på sina jobb.

När semestern är över tar det bara ett par dagar innan vårt allmänna mående återgår till hur det var innan. Många kommer snabbt tillbaka till att försöka lägga det stundtals omöjliga livspusslet.

Att prestera optimalt på jobbet, ha en rik fritid, tid med familj och vänner, samtidigt som vi ska förverkliga oss själva skapar lätt osunt höga nivåer av stress. Vår prestationsförmåga försvagas samtidigt som vi riskerar att gå miste om njutningen av livet. 

Men genom att förstå mer om hur hjärnan fungerar går det att hitta verktyg för att skapa en effektiv och hållbar arbetssituation. 

Varmt välkommen till detta webinar där vi möter Anna Zetterberg, verksamhetsutvecklare med människan i fokus. Vi kommer prata om vad man som arbetsgivare och medarbetare kan göra för att behålla semesterlugnet, jobba smartare och må bättre.

Anmäl dig kostnadsfritt här:

Anna Zetterberg

Anna Zetterberg, verksamhetsutvecklare

Om Anna Zetterberg

Anna Zetterberg är verksamhetsutvecklare med över 20 års erfarenhet. Hon arbetar med konsultation för ledningsgrupper och ger workshops, föreläsningar och coachning på grupp- och individnivå. Annas expertis är att hon sätter in dagens arbetsmiljöutmaningar i ett neurobiologiskt sammanhang vilket brukar uppskattas mycket av hennes klienter. 

Annas första bok "Mer än hjärna! Jobba smart och må bra" kom 2015 och släpptes 2018 i en uppdaterad pocketupplaga. 2019 släpptes den andra boken ”Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft”. Mer om Anna på www.motive.se